fbpx
+372 60 53 830 info@wowevents.ee

WOW Events’i Keskkonna- ja Kestlikkuse Põhimõtted

WOW Events on pühendunud keskkonnahoidlikkusele ja kestlikkusele, rakendades oma kontoritegevuses mitmeid meetmeid, et vähendada ökoloogilist jalajälge ja toetada vastutustundlikku äritegevust.

Meie Peamised Keskkonna- ja Kestlikkuse Põhimõtted:

  • Energiatõhusus: Kontoris kasutame energiasäästlikke lahendusi. See puudutab nii valgustuse, kütte -ja ventilatsioonisüsteem. Samuti julgustame töötajaid lülitama seadmeid välja, kui need ei ole kasutuses.
  • Paberikasutuse vähendamine: Eelistame digitaalset dokumentatsiooni ja kahepoolset printimist, et vähendada paberi tarbimist. Jätkusuutlikkuse eesmärgil edendame paberi taaskasutamist kontoris.
  • Jäätmete sorteerimine ja taaskasutus: WOW Events sorteerib jäätmed vastavalt keskkonnanõuetele ja püüab minimeerida jäätmete teket, edendades korduvkasutatavate toodete kasutamist. Kontoris on kasutusel Waste Locker süsteem.
  • Vastutustundlikud ostud: Kasutame võimalusel keskkonnasõbralikke ja taaskasutatud materjalidest valmistatud kontoritarbeid, et vähendada mõju keskkonnale.
  • Töötajate teadlikkuse tõstmine: Korraldame regulaarselt koolitusi ja teavitusprogramme, et suurendada töötajate teadlikkust keskkonnahoidlikest praktikatest ja julgustada nende igapäevast rakendamist.

Meie eesmärk on tagada, et WOW Events’i tegevus oleks kooskõlas kestlikkuse põhimõtetega, luues väärtust mitte ainult klientidele, vaid ka keskkonnale. Oleme kindlad, et vastutustundlik tegutsemine aitab kaasa puhtama ja jätkusuutlikuma tuleviku loomisele.